fredag 18 maj 2018

Dan före dan

Hej alla!

Det drar ihop sig och spänningen stiger i samma takt som sekunderna tickar mot morgondagens V75-omgång på Gävletravet. Att som ägare ha en häst med i dessa sammanhang är jättestort för de flesta men att som Stall Charles Boko ha med två hästar en sådan dag är närmast att betrakta som en bragd. Inte minst med tanke på att det rör sig om våra enda två startbara hästar.

Stodivisionen med Giggan har hela 100 000 kr i första pris och Silverdivisionen med Insider har mäktiga 150 000 kr till vinnaren. OK att prissummorna lockar till sig riktigt bra hästar men det känns stort att bara kunna vara med. Och är man med så kan... allt hända!

I dag gjordes ett mycket fint och omfattande reportage om Olle och Stall Charles Boko inför tävlingarna hos Sulkysport som ni kan läsa via länken här.

Även Gävletravet har spelat in lite tips och information inför V75-dagen som går att se här

Var ut en sväng till Olle i dag för att titta till Åttmann som skulle gå ett jobb på sandbanan och denna gång i lag med de stora grabbarna Nordby Kuling (177 000 kr), Tin Gnist (211 000 kr) och Kos E.Trollet (218 000 kr). Efter lite värmande jogging så körde man två riktiga race där Åttmann såg riktigt morsk ut i täten (bilden) men därefter körde Olle ur med ynglingen för att låta "gamlingarna" få fortsätta ett par vändor till. Ser riktigt hoppfullt ut i detta skede! 

Se jobbet

Om inte annat så är det skönt att titta tillbaka på några tidigare framgångar som i alla fall kan framkalla lite positiva känslor till morgondagen.

Insider V75-seger Gävle 2015

Giggan seger Romme 2016

Insider V75-seger Gävle 2017


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar